Nr 8.


Nr 7.



Note to myself: Det spelar ingen roll hur många gånger jag provar, jag gillar fortfarande inte Rochefort 10. Alkoholsmaken är alldeles för genomträngande. Kom ihåg det nu Moa.

Nr 6.



Första lediga dagen på en evighet. Hade styrt upp ett fullspikat schema med nödvändiga punkter för att inte riskera falla ner i Eftertanke&Reflektion. Försov mig. Svor en stund men insåg att det trots allt var till det bästa. Högre effektivitet krävdes - mindre risk för Sysslolöshet&KravPåSpontanitet. Fick upp Rådjuren. Den ena blev sned. Skönt. Då har jag något att göra imorgon med.

Nr 5.

 
Det här är Åke. Han sitter på min vägg. Det har han alltid gjort. Han har flyttat många gånger, sett många väggar. Det har jag med. I brist på fast boende och på grund av rastlöshet är det Åke som får symbolisera

Det här är Åke. Han sitter på min vägg. Det har han alltid gjort. Han har flyttat många gånger, sett många väggar. Det har jag med. I brist på fast boende och på grund av rastlöshet är det Åke som får symbolisera "hem". Där han är, där bor jag.
Konstnären ska vi låta vara okänd. Främst för att konstnären inte gillar Åke och tycker han är pinsam. "Ta ner honom, jag gör en bättre åt dig!" fräser konstnären när Åke kommer på tal. Men jag har ännu inte fått någon bättre. Så Åke sitter kvar.

RSS 2.0