Nr 85.




Och ironin i att den perfekta rävjaktsfåtöljen heter Bromley Chair är hur stor?


Nr 84.




Saker man hittar i mobilen del 3.


Nr 83.




Det stod ett stort rött paket i mitt vardagsrum. Fyrkantigt,
men med små kullar på. Nu förstår du väll ändå vad det är?
Sa paketgearen halvvägs in i öppningen. Nej, jag har ingen
aning... Kanske fyra fotbollar?
Svarade jag.
Fast det var inte fyra fotbollar. Det var renhorn. Renhornen
som gjorde rävjaktstemat i hallen komplett.


Nr 82.


Var du än ville gå så följde jag med dig
Jag var tärnan i ditt släp din livegna lakej
Vad du än ville nå, jag satte allt på spel

för dig gjorde jag allting fel



Nr 80.




Eldshow. Företagsgig. Fantastiskt många fantastiskt dåliga ideér.
Tillexempel när jag slet fram min vita paljettkjol ur garderoben och sa: Javet, vi kan ha tema snö! Fast när vi sedan stod där med minikjolar och sminkning upptill tänderna bland kontorsmänniskorna kändes det mer som tema prostitution än snö. Eller när det sista min kollega säger innan vi börjar är: Men tänk om oljan tar slut? Och jag svarar: Oljan tar inte slut, det har den aldrig gjort. Och efter halva programet var min olja slut. Eller när samma kollega sväljer lite för mycket av lampoljan och påföljande dag fick åka till sjuklhuset med feber och andningssvårigheter.
Sjukt många dåliga ideér. Så kan det gå, uppenbarligen.


Nr 79.




Saker man hittar i mobilen del 2.
Efter att jag fått 14 missade telefonsamtal och ett sms dagen innan:
"I dont even like you very much!" :D :D :D



Nr 78.




Saker man hittar i mobilen, del 1.



Nr 77.




För ungefär ett halvårsedan skulle det vara inspektion i huset där jag bor. Det skulle kollas så att huset hade tillräckligt bra luftgenomströmning. Före inspektionen monterades min köksfläkt ner. Sådana får man nämligen inte ha i ett sånt här hus, sa fastighetsskötaren. Bra gjort, tänker jag. För det finns ju inget som kan avslöja att det en gång suttit en köksfläkt där.


Nr 76.




Förra året, som var ett år då jag hade pengar, investerade jag i VärldensFinasteKappa. Fyra tusen kostade den. Fyra tusen är mycket pengar för en kappa. Men det är en liten summa att betala för kärlek. Och vi har älskat varandra, kappan och jag.
Men idag, när jag spenderade min sjätte lunchrast med att sy ihop den, undrade jag om kärlek verkligen klarar vilka prövningar som helst. Och var gränsen egentligen går.

Jag hittade fler gränser idag. Även de på jobbet.
Dagens andra gräns gick vid 345 gånger. Efter att ha hört Natruskyddsföreningens försäljare, som placerat sig precis utanför dörren, säga: Det är ingen av er som vill vara med och rädda världen genom att hjälpa naturen och miljön? 345 gånger i minuten, höll jag på att bryta ihop. GÅ! GÅ MED DIN JÄVLA NATUR JAG HATAR NATUR SPINDLAR ÄR NATUR OCH JAG HATAR SPINDLAR OCH JAG HATAR DIG. Fast det skrek jag inte. Jag uthärdade.
Uthärdade fram till efter lunch då killen började ifrågasätta svaret han fick. Jasså, varför inte det då? Gräns nummer tre. Det räckte inte att vara gatuförsäljare, han tog steget över och blev dessutom oförskämd. Killen höll på att samla ihop till ett kok stryk.
Pendlade resten av dagen mellan att skadeglatt vänta på att någon skulle flippa, vilja stega ut till killen och delge några grundläggande strategier för försäljning och att vara på gränsen att gråtande be honom gå därifrån innan jag blev galen.

Tre gränser på en dag. En ganska bra pott.



Nr 75.




Den mesta mat jag gör består av en bas av vatten och rödbetor. Sedan kryddas den med sånt som människor glömt hos mig. Chilin tillexemel, glömde Elin. Den fick piffa upp dagens rätt; Rödbetssoppa med extra vatten.
Kom och glöm något hos mig vettja!


Nr 74.




Man kanske skulle kunna tro att jag var en sån tjej som ligger på divanen, äter
prinsessbakelser och dricker dessertvin ur kristallglas var dag. En sån tjej som
gnäller om fläkta naglar och tycker att jagsjälv är den mest intressanta varelse
som finns. Man skulle kunna tro det. Men skulle man tro det skulle man tro fel.
Jag har inga kristallglas. Ingen divan heller för den delen. För det mesta stressar
jag mellan 4 olika jobb. Och ibland, men inte så ofta, kommer jag hem med
sillspad mellan tårna efter att ha spenderat 11,5 timmar i en fiskdisk. Idag är en
sån dag. Inatt sover jag gott.


Nr 73.


Tänkte bara höra hur det går med paljett-trosorna? Det vore dumt om alla ruasade iväg och köpte, för jag behöver inte mer än ett par. Det kanske är bäst att ni snackar ihop er lite. Ska ni lägga ihop till ett par, eller blir det en av er som får äran att köpa dem åt mig? Ta och snicksnacka lite vettja, men bli inte osams. Det kommer fler tillfällen att ge mig presenter.
Ja just det: Storlek 38 blir bra.


Ps. Ni gillar mig.
...Eller? Ds.

RSS 2.0