Nr 224.


Ok. Det kommer aldrig bli några dagens outfit i den här delen av blogg-gyttjan. Både ni och jag har viktigare saker att göra med vår tid än så.
MEN är det nu så att min vän fyller 30+ och bjuder in till festligheter med discotema och trevlig avslutning på favoritgayklubben. Disco ja. Disco. Rosa och glittrigt. Men i min garderob finns inget rosa. Vad gör man då?
Ska man...



... jobba upp sjuttiotalsdiscon i färger som brunt, orange, guldglittrande tröja, läckra guldglittrande sneakers och matchande spegelfotarposer (den höftvickningen säger man inte nej till hörrni!)?



Eller jobbar man hellre med sin paljettklänning a la Barcelona samt glittrande fötter i tantmodell?



Eller är det dags att go classy i någonform av jumpsuite och världens, ja förmodligen världens, finaste men obekvämaste heels?



Kanske är det helt enkelt så att det är den här kvällen man klär sig som en citroninspirerad flygvärdinna med paljettkjol?



Eller ska man kanske leta fram sin rutiga (jo, den är rutig) tjejensomstartarigångbilracet-outfit och hoppas att man med lite god vilja kan se disco i den?



Eller ska man helt enkelt erkänna sig besegrad och inse att vid disco går gränsen för vad garderoben klarar av och därmed hoppa i sin gamla långkjol med tornyr och korsetten med puffärmarna och starta ett helt eget tema?

Man vet inte. Man är ju inte så bra på det här med disco. Man är bättre på typ... rävjakt. Men man gnäller inte. Man tar seden dit man kommer och ägnar kommande lediga förmiddag helhjärtat åt det perfekta valet.



Kommentarer
Postat av: Vickan

var kommer paljettklänningen ifrån? Vill du sälja den? tacksam för svar till min mail :) MVH

2011-12-20 @ 15:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0