Nr 274.




Ok det kanske är så att man firar ett år, men att man är förjävla osams på sin ettårsdag så att man inte riktigt vill fira då. Så då kanske man måste vänta och ta det någon vecka senare. Nu vet jag vad ni tänker, ni tänker att vi inte alls firar ett år för att vi inte har varit tillsammans ett år. Nä, det har vi inte. Men jag har varit kär i ett år. Det känns värt att fira.
Nåväl, om fallet är sådant kan man göra så här: Man kan i hemlighet låna nyckel av Mannens kompis till deras gemensamma lokal som kallas Garaget men som inte är något garage och som för tillfället ser ut som en soptipp. Sen kan man, under överinseende av människorna i väggen, placera ut 75 stycken värmeljus och 2 gravljus på strategiska platser.



Efter det kan man duka bordet. Fast först får man skura rent det från gammalt rödvinskladd förstås. Och man kan lägga fram ettårs-presenten. I det här fallet en almanacka i pinup-stil med undertecknad som modell. Herregud vad fiffigt.



Sen kan man släcka lampan och se vad som händer.



Eftersom man är dom man är kan man känna att det vore lite falskt att skåla för det gågna året i champagne, man känner att en Slottkällarens Imperial Stout passar bättre.



Sen hoppar man i sina sexigaste (nåja) skor och ser till så att dubbeldushen är på plats.



Och när man känner sig ganska nöjd och klar ringer telefonen och en förvirrad pojkvän står på järntorget undrar var han ska ta vägen.



- Kom till ditt garage! säger man och börjar fylla på vatten i badkaret. Så hoppar man i badet och sätter sig och väntar.
Vad som händer sedan är inte till för andras ögon, inte ens för bloggläsares. För det som händer sedan är sånt som är privat.



Men om ni tjatar kan jag avslöja att det innehåller en hel del badande, ostätande, hurviträffades-pratande, flyktingfrågor-diskuterande, framtid-analyserande och när sedan allt är uppätet, urdrucket och ljusen slocknat ett efter ett kan man åka hem och dricka wiskey och spela sina bästa låtar för varandra. 



Kommentarer
Postat av: Suffermountain

Jaaaa, vad bra. Ni är ju perfekta, precis sådär skulle hon ju ha gjort. Då hade livet kanske sett annorlunda ut idag. Eller vänta, nu skyller jag på henne. Det var inte så jag menade, men ändå. Du fattar. Så skulle man gjort. Heja!

2011-02-10 @ 22:04:47
Postat av: johanna

Mycket fint!!! Kram

2011-02-17 @ 17:06:00
URL: http://hundfotografi.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0