Nr 481.




Idag var jag och tittade på DetSomInteSkaKallasFörViskafors igen. Så här ser det ut. Exakt så här.
Både jag och Lilla Tjocka fick ångestklump i magen och tittade med bleka ansikten på varandra när vi körde igenom samhället. När vi svängde upp vid macken sa Lilla Tjocka: Kommer du ihåg för ett år sedan då vi satt här på gräsmattan utan för macken med Simhopperskan och Lilla Spydiga och sa "Vem fan vill bo HÄR?". Den känslan har liksom inte försvunnit.
För ungefär tre dagar sedan skedde det en liten drive by i Viskafors. Och då inte inne i centrum. Nej. Snarare på nyss nämnda mack. På nyss nämnda mack som ligger 250 meter från DetSomInteSkaKallasViskafors. Ja, sen visade det sig att den som siktade inte siktade så himla bra, så den träffade inte. Så den fick komma tillbaka och köra drive by nr 2 tio minuter senare. Träffade inte då heller enligt GP. Så; inte en skottlossning. Utan två. På mindre än en kvart.
Prutmån.
Men det här med att kila ner och köpa lite snarre på macken kommer kanske aldrig att kännas särskilt hett.


Kommentarer
Postat av: Boråspolisen närområdet Viskaforsligan

Vi har för avsikt att övervaka och avlyssna området. Vid eventuellt förvärv, skulle ni vara intresserade av att överlåta oss ett eller ett par rum som central för våra spaningar. Den nuvarande, och då förre ägaren är inte underrättad i ärendet då det förefaller ligga en hotbild på vederbörande.



Med vänlig hälsning / Kriminalassistent Roger Holm

2012-03-12 @ 13:10:02
Postat av: Christina

Herregud vilket vackert och häftigt hus! Förstår att det finns lite ångestliknande grubblerier kring Viskafors eller inte.......

2012-03-12 @ 14:47:10
Postat av: Moa

Visst är det sjukt fint? Tänkte lägga upp bilder innifrån ochså. De är ÄNNU finare. :D

2012-03-12 @ 22:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0