Nr 577.

 
Men ok, här kommer mina fyra bilder. För att ge er något matigt att bita i har jag spätt ut dem med en hel del bilder tagna av Den Lilla Spydiga och SnyggÅsa. De suddiga och lite märkliga är från mig, de snygga och välordnade är från dem. 
Vi inleder med kvällens meny. Menyn ja, den stod gästerna själva för. Medtog ingridienser till sin bästa cocktail och stod sedan barpass i baren enligt schema. En halvtimme var. Ingen slapp undan. Men här är de i alla fall, våra 24 drinkar:
 
 
Vidare fortsätter vi med en stämningsbild. Exakt så här mysigt hade vi det. Exakt hela tiden.
 
 
Och om man tittade åt ett annat håll såg myset ut ungefär så här:
 
 
Man med hatt, fluga och Sidecar.
 
 
SnyggÅsa i egen hög person. Hade för dagen piffat med både glitterklänning och rävfamilj runt halsen. Mormors gamla rävfamilj. Så det var ok. Ingen kastade färg.  
 
 
Fast när det kom till glitter. När det kom till glitter låg vi andra i lä. Nått så i lä att det var fullständigt vindstilla. Hon ägde oss. 
 
 
Simhopperskan var där och hon var grön. Grön, glittrig och galant. 
  
 
Ok, vissa av bilderna är oförlåtligt suddiga, jag vet det. Men det är feelingen (och mustachen) vi vill åt. Och vem av er skulle inte bli suddig efter fyra cocktails?
 
 
 Det hände under kvällen att man speglade sig. Simhopperskan ville inte vara sämre och Den Lilla Spydiga stod redo med kameran för att föreviga. Och det var tur för oss, för maken till galant spegelbild är det nog ingen som tidigare sett.  
 
 
Här har vi henne, bildägaren; Den Lilla Spydiga. Handskförsedd och cigarillhållande som sig bör. 
 
 
Tigern fick vara med. Och Mannen Med Mustachen.
 
 
Man med hatt, fluga, sidecar, samt er tillgivne. 
 
 
Det fanns utomhus också. Såklart. På sådana här fester måste både cigarrer och cigarettmunstycken begagnas. Och det gör de med fördel utomhus. Vårat utomhus såg ut lite som inomhus. Mest för att folk skulle hålla värmen. Och trivas. 
 
 
Stämningsbild. Igen. Exakt så här mysigt. Exakt.
 
 
Ja, det var nog det hela. Det var ganska mycket som inte kom med på någon bild. Som tillexempel vårt fina band, eller guldbaren vi hade styrt upp. Vi hade för fullt upp med att hälla i oss cocktails för att hinna fota. Så kan det gå. 
Men som allra sista godbit vill jag nog ändå slänga in en extremt smickrande bild på värdparet. 
Vem har tappat fokus och vems ögonbryn gör revolt och vill smita?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0